Hyundai
www.trebamauto.hr

PočetnaSvijet automobila600. emisija Auto Moto…

Auto

Godina 2015. počinje sa novim Passatom, Corsom 
i TT Coupe-om

Mnogo puta do sada su svi novi modeli dobivali izvrsne ocjene u poglavljima tehnike, ergonomije, voznih osobina. Svakako će trebati provjeriti sve testove prije odluke o kupnji određenog modela..    Više »

Svijet automobila

600. emisija Auto Moto Nautic Vision

Objavljeno: 26.11.2009.

600. emisija Auto Moto Nautic Vision Specijalizirana TV emisija Auto Moto Nautic Vision koja se emitira bez prekida u kontinuitetu od 19. ožujka 1998. godine doživjela je svoje jubilarno 600. po redu izdanje.

Emisija kroz svoje rubrike obrađuje teme vezane uz auto i moto industriju, kao i teme iz nautike: testovi i predstavljanje plovila, motora i opreme, novosti, različite zanimljivosti iz svijeta nautike, promocije (regate, sajmove, prezentacije...) savjete, podvodni ribolov i ronjenje, ribolov, surf, windsurfing i kite, te kratke putopise. Tijekom 12 godina za potrebe emisije, utrošeno je preko 1500 medija za video snimanje, obavljeno je preko 800 intervjua s poznatim osobama, a na sedmodnevnim testovima je testirano preko 1000 automobila.

Auto Moto Nautic Vision se emitira u programima županijskih tv postaja u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Zadru, Osijeku, Čakovcu i Šibeniku. Osim u programu navedenih tv postaja, emisiju Auto Moto Nautic Vison može se pratiti i putem Max TV, B Net, Iskon i sličnih sustava, što predstavlja nacionalnu pokrivenost, te zajedno s reprizama ima preko 25 emitiranja tjedno, odnosno 100 emitiranja mjesečno. Emisiju se može pratiti i na internetu i to putem službene stranice emisije koja se nalazi na: http://www.automotovision.hr. Spomenuta web stranica trenutno ima preko 700 video clipova prethodno objavljenih u emisiji.

Iskrene čestitke cijeloj ekipi od svih nas.Povratak na "Što mi mislimo o tome"

PočetnaSvijet automobila600. emisija Auto Moto…