WMD Hosting
Auto

Godina 2015. počinje sa novim Passatom, Corsom 
i TT Coupe-om

Mnogo puta do sada su svi novi modeli dobivali izvrsne ocjene u poglavljima tehnike, ergonomije, voznih osobina. Svakako će trebati provjeriti sve testove prije odluke o kupnji određenog modela..    Više »

Istražili smo za Vas

Godina 2015. počinje sa novim Passatom, Corsom 
i TT Coupe-om

Auto Niže se nalaze svi novi modeli koji stižu na tržište Hrvatske u narednoj godini.. Svo blještavilo ljepote na jednom mjestu...   Više »

Peugeot 200 godina

Peugeot 200 godina Od 1810. godine ime Peugeot i njegov zaštitni znak – Lav, krase alat, krinoline, mlince za kavu, bicikle, motore, skutere i automobile. U svaki od tih proizvoda Peugeot je unio dašak inovativnosti i suvremenosti   Više »

60 godina Volkswagen Transportera

60 godina Volkswagen Transportera 8. ožujka 1950. godine počela je priča o svjetskom uspjehu. Tada je naime prvih deset Transportera sišlo s proizvodne trake u Wolfsburgu. Točno šest godina kasnije, nakon 160.000 proizvedenih primjeraka, proizvodnju    Više »

Audi quattro slavi 30 godina

Audi quattro slavi 30 godina Audijeva quattro tehnologija slavi godišnjicu: prvo predstavljanje modela Audi quattro na Ženevskom salonu automobila 3. ožujka 1980. godine. Njegova pojava je označila početak niza pobjeda u moto sportu i na običnim    Više »

2. CROATIAN DRIFT CHALLENGE 2009.

2. CROATIAN DRIFT CHALLENGE 2009. Finalnu utrku CDC-a obilježile su fantastične twin drift vožnje u kojima su suparnici doslovce jedan drugome skidali branike i gulili boju s automobila. Tridesetak najboljih driftera iz Hrvatske i Slovenije zagrebačku su publiku počastili pravim drift spektaklom.   Više »

401 STREET RACE 2009.

401 STREET RACE 2009 Već u subotu navečer dalo se naslutiti kako će sutrašnja ulična utrka biti u najmanju ruku atraktivna. Na tradicionalnom noćnom "free runu", slobodnoj vožnji pod reflektorima, besplatno su nastupili svi koji su željeli upoznati svoje i mogućnosti svog automobila   Više »

2. CROATIAN DRIFT CHALLENGE

2. CROATIAN DRIFT CHALLENGE Experior, AMC, Drift klub i Power Tuning nastavljaju driftomaniju u Hrvatskoj. Nakon odličnog eventa u srpnju, na kojem se za postolje borilo 25 najboljih domaćih i slovenskih driftera, za listopad najavljujemo još veći i uzbudljiviji Drift vikend   Više »

Mazdina trkaća staza Laguna Seca prva svjetska staza vidljiva na Google Street View

Google Street View - Mazdina trkaća staza Laguna Seca Obožavatelji utrka mogu preći cijeli krug – počevši od Andretti's Hairpin do ozloglašenog Corkscrew Curve – iz perspektive trkaćeg auta koji sudjeluje u završnoj dionici Le Mans Series 2008   Više »

Sajam oldtimera u Varaždinu 13. rujna 2009.

Sajam oldtimera u Varaždinu Oko petnaestak tisuća oldtimera na hrvatskim cestama sasvim je dovoljan potencijal da se može razgovarati o tržištu s perspektivom...   Više »

CROATIAN DRIFT CHALLENGE 2009.

CROATIAN DRIFT CHALLENGE 2009. Na pakleno vrućem asfaltu AMC centra u Zagrebu, drifteri iz Hrvatske, Slovenije i BiH uspješno su prezentirali vještinu i čar najbrže rastućeg autosporta.   Više »