WMD Hosting
Auto

Godina 2015. počinje sa novim Passatom, Corsom 
i TT Coupe-om

Mnogo puta do sada su svi novi modeli dobivali izvrsne ocjene u poglavljima tehnike, ergonomije, voznih osobina. Svakako će trebati provjeriti sve testove prije odluke o kupnji određenog modela..    Više »

Testovi automobila

TEST: VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 TDI

VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 TDI Mnogo puta do sada su svi redom Volkswagenovi modeli dobivali izvrsne ocjene u poglavljima tehnike, ergonomije, voznih osobina te kvalitete izrade i ugrađenih materijala. Ništa drukčije nije niti sa našim testnim automobilom.   Više »

TEST: CITROEN DS3 1.6 THP SPORT CHIC

 CITROEN DS3 1.6 THP SPORT CHIC U današnje vrijeme, kada su svi automobili dobri pa i Dacie zaslužuju pohvale i preporuke autonovinarske struke, treba se jako potruditi da bi napravili poseban automobil. Citroen se dugi niz godina nije baš jako trudio.    Više »

TEST: VOLVO C30 DRIVe

VOLVO C30 DRIVe Iako najmanji model, C30 je zbog dvije činjenice najvažniji model u Volvovoj gami. Volvo je oduvijek bio proizvođač velikih, kockastih automobila, dizajnom ne previše uzbudljivih i opremljenih ogromnim prtljažnim prostorom.   Više »

TEST: CITROEN C3 1.6 VTi 120 EXCLUSIVE

CITROEN C3 Rijetko kada i rijetko kojem proizvođaču uspije dobar i uspješan auto zamijeniti mnogo boljim. Citroenu u zadnje vrijeme to uspijeva često. Na primjer, C4 nakon Xsare, novi C5 nakon prve generacije C5, prva generacija C3 nakon Saxa.   Više »

TEST: MAZDA CX-7 CD173 Revolution Luxury Navi - SUV bez grižnje savjesti

MAZDA CX-7 CD173 Revolution Luxury Navi - SUV bez grižnje savjesti Mazda je konačno ponudila u svom modelu CX-7 dizelski motor. To je poznati 2.2 litreni stroj koji ovdje razvija 173 KS i 400 Nm te u prosjeku troši, u većinom gradskom ritmu, 9,3 litre. Točno je i da je ispuh vrlo čist...   Više »

TEST: TOYOTA YARIS 1.0 TERRA+

TEST: TOYOTA YARIS 1.0 TERRA+ U vrijeme recesije pazi se na svaku potrošenu kunu pa tako i pri kupnji novog automobila. Iako će mnogi reći kako je najbolje niti ne razmišljati o kupovini novog automobila, to ipak nije najjeftinija opcija...   Više »

HARD TEST: TOYOTA AVENSIS 2.0 D4D (2003.g.)

TOYOTA AVENSIS 2.0 D4D test Vrlo dobar automobil koji na kraju ipak nije prošao test. Većina novinarskih hard testova se odvija u relativno kratkom roku. Automobil koji se nađe na takvom testu godišnje se prijeđe i više od 50.000 kilometara što je tri do četiri puta više od hrvatskog prosjeka   Više »

TEST: TOYOTA YARIS 1.33 Dual VVT-i

TOYOTA YARIS Iako je Yaris već dovoljno dugo na tržištu da doživi redizajn, još uvijek je bio prilično neobičan i prije svega prepoznatljiv automobil. Mogli bismo reći i prilično cijenjen kod naših vozača.   Više »

TEST: CITROEN BERLINGO MULTISPACE 1.6 HDi

CITROEN BERLINGO MULTISPACE 1.6 HDi Prvi model Berlinga imao je poseban životni put. Kao malo koji automobil Berlingo je svojim konceptom oduševio sve koji su u njega sjeli i još za života postao legendom.   Više »

TEST: MAZDA 2 CD68 TE

MAZDA 2 CD68 TE Mazdu 2 dobili smo na test na kraju prošle godine. Bio je to automobil s kojim smo ispratili staru i dočekali novu 2009. godinu...   Više »