WMD Hosting
Auto

Godina 2015. počinje sa novim Passatom, Corsom 
i TT Coupe-om

Mnogo puta do sada su svi novi modeli dobivali izvrsne ocjene u poglavljima tehnike, ergonomije, voznih osobina. Svakako će trebati provjeriti sve testove prije odluke o kupnji određenog modela..    Više »

Što su rekli o svojim automobilima

FORD ĆE PROIZVESTI SVOJE PRVE HIBRIDNE ELEKTRIČNE MODELE NAMIJENJENE EUROPSKIM KUPCIMA

Auto Fordova tvornica u Valenciji u Španjolskoj proizvodit će prve hibridne modele za europske kupce u dvije tehnološki unaprijeđene inačice višenamjenskog kompaktnog modela s pet sjedala Forda C-MAX koji će se predstaviti 2013. godine    Više »

DOSTUPNA JE ODOBRENA DORADA ZA POVEĆANJE

 Ford Focusa RS 305 KS Vlasnici i kupci aktualne generacije Ford Focusa RS 305 KS sada imaju na raspolaganju doradu odobrenu od strane Forda koja povećava najveću izlaznu snagu na 350 KS i 460 Nm momenta. Mountune Performance paket MP350 dostupan je    Više »

»1. American Cars Meeting Žminj 2010.«

 American Cars Meeting Žminj 2010 Cadillac, Chevrolet, Dodge, Pontiac, Harley Davidson. Marke vozila kojima su dvije činjenice zajedničke: sve su legendarne i sve su - američke. U Žminju, 25. travnja na parkiralištu Pazinke (uz državnu cestu Žminj - Kanfanar)    Više »

„Ford Individual“

Auto Individualnost je rastući trend i postaje sve očitija u svim područjima potrošačke industrije. Umjesto da kupuju izravno sa polica, mnogo se kupaca odlučuje za personalizirane proizvode: od prijenosnih računala ili    Više »

Toyota Verso nagrađena s 5 zvjezdica na Euro NCAP-u

Toyota Verso nagrađena s 5 zvjezdica na Euro NCAP-u Toyota Verso je nagrađena s maksimalnih 5 zvjezdica na 2010 Euro NCAP programu testiranja sigurnosti vozila. Verso je postigao 89% za odrasle putnike, 75% za djecu, 69% kod naleta na pješaka   Više »

RENAULT U ŽENEVI 2010. PRODOR VOZILA ZA UŽITAK U VOŽNJI

RENAULT U ŽENEVI 2010. PRODOR VOZILA ZA UŽITAK U VOŽNJI Kao pionir održive mobilnosti za svakoga, Renault gleda na automobil kao na sredstvo napretka za ljude. Stoga je Salon u Ženevi prilika za Marku da oživi tradiciju dostupnih vozila za užitak u vožnji, koja udružuju dizajn, performanse i inovacije.   Više »

Nezaobilazni XD, PRVI HRVATSKI AUTOMOBIL

Nezaobilazni XD, PRVI HRVATSKI AUTOMOBIL Prvi hrvatski automobil – udoban i poletan gradski električni XD ne samo što je nezaobilazan u Zelenom paviljonu ženevskog autosalona (jer se nalazi na samom ulazu – na štandu br. 1), već je i nezaobilazan primjer novih automobilskih koncepcija   Više »

Novi Volkswagen Sharan slavi svjetsku premijeru u Ženevi

Novi Volkswagen Sharan slavi svjetsku premijeru u Ženevi Novi Volkswagen je u svojoj klasi najštedljiviji monovolumen na svijetu. Volkswagenov Sharan koji je prodan u više od 600.000 primjeraka, omiljeni je automobil brojnih obitelji diljem Europe. Sa svjetskom premijerom na sajmu automobila u Ženevi   Više »

Hrvatska premijera Chevrolet Sparka

Hrvatska premijera Chevrolet Sparka U Zagrebu je predstavljen Chevroletov posve novi Spark, godinama najprodavaniji mini u Hrvatskoj. Spark mijenja pravila – jednako je zabavan i moderan koliko i funkcionalan. Nudi stil i najnovije multimedijske mogućnosti kao i praktičnost, malu potrošnju   Više »

DACIA DUSTER, SUV S NISKOM EMISIJOM CO2 I POČETNOM CIJENOM OD 11.900 EURA

DACIA DUSTER, SUV S NISKOM EMISIJOM CO2  I POČETNOM CIJENOM OD 11.900 EURA Na Salonu u Ženevi, Dacia nastavlja s mijenjanjem uvriježenih pravila u automobilskom svijetu, predstavljajući svoje 6. vozilo, Daciu Duster, SUV dostupan svima. Dacia Duster je iznimno dostupno vozilo, ekonomično za korištenje...   Više »