WMD Hosting

PočetnaIstražili smo za VasSajam oldtimera u Varaždinu…

Auto

Godina 2015. počinje sa novim Passatom, Corsom 
i TT Coupe-om

Mnogo puta do sada su svi novi modeli dobivali izvrsne ocjene u poglavljima tehnike, ergonomije, voznih osobina. Svakako će trebati provjeriti sve testove prije odluke o kupnji određenog modela..    Više »

Istražili smo za Vas

Sajam oldtimera u Varaždinu 13. rujna 2009.

Objavljeno: 03.09.2009.

Sajam oldtimera u VaraždinuOko petnaestak tisuća oldtimera na hrvatskim cestama sasvim je dovoljan potencijal da se može razgovarati o tržištu s perspektivom. Iako još po tom pitanju također kaskamo za Europom, 36 Oldtimer klubova dokaz je i da entuzijazma u očuvanju tehničke baštine ne nedostaje unatoč što su vlasnici u svojoj ljubavi prema oktanskim starcima prepušteni uglavnom svom kućnom budžetu i svom guštu. Hrvatska oldtimer scena unazad par godina konačno se može pohvaliti i sa sajmovima oldtimera koji su s vremenom postali dio tradicionalnog okupljanja i s internacionalnim karakterom.

Sajam oldtimera u VaraždinuPremda se ponuda ne može promatrati u kontekstu sličnih europskih zbivanja, ali bitno je vidjeti i biti viđen. Varaždin će tako krajem ljeta ponovno ugostiti ljubitelje oktanskih starina i svega onog što ima bilo kakve veze s kotačima ili čak uopće s tehničkom baštinom. Varaždinski sajam oldtimera održati će se 13. rujna 2009. na starom sajmištu u Varaždinu (kod Kauflanda), u vremenu od 8 do 13 sati. Organizatori će se pobrinuti za odgovarajuću signalizaciju na prilaznim putevima koja bi trebala olakšati orjentaciju u Varaždinu. Na sajmu će biti moguće kupiti, prodati ili razmijeniti sve sa mirisom patine, a neće kao niti prošle godine izostati prigodna izložba oldtimer vozila.

Sajam oldtimera u VaraždinuOvakva okupljanja treba shvatiti i kao odličnu priliku za posljednju ovogodišnju razmjenu iskustava, jer dolaskom hladnijeg i kišovitog vremena oldtimerska scena zamire do proljeća. Očekuje se barem pedesetak prodavača iz svih krajeva Hrvatske, a koji su se prema najavama organizatora i ovaj puta dobro pripremili sa raznolikom ponudom. Za prodavače i posjetitelje ulaz je besplatan, a svima je na raspolaganju i veliki besplatni parking prostor. Naravno, očekuje vas i prigodna ugostiteljska ponuda. Za dodatne informacije u vezi sajma oldtimera možete nazvati kontakt telefon 042/331-513.Povratak na "Istražili smo za Vas"

PočetnaIstražili smo za VasSajam oldtimera u Varaždinu…