WMD Hosting

PočetnaSvijet automobilaINFINITI JE STIGAO U…

Auto

Godina 2015. počinje sa novim Passatom, Corsom 
i TT Coupe-om

Mnogo puta do sada su svi novi modeli dobivali izvrsne ocjene u poglavljima tehnike, ergonomije, voznih osobina. Svakako će trebati provjeriti sve testove prije odluke o kupnji određenog modela..    Više »

Svijet automobila

INFINITI JE STIGAO U HRVATSKU

Objavljeno: 10.07.2010.

INFINITI JE STIGAO U HRVATSKUPod otvorenim vedrim nebom ispred velebne zgrade Muzeja suvremene umjetnosti, u razigranoj i snažnoj igri glazbe i svijetla, Hrvatskoj je predstavljena marka Infiniti.

Zvijezde večeri nedvojbeno su bili do savršenstva oblikovani Infiniti modeli: G37 sedan, G37 coupe, G37 cabrio, EX37 i FX50 koji su se lagano klizeći po crvenom tepihu predstavili uzvanicima. Posebno mjestu zauzeo je najnoviji model, FX30 diesel koji je upravo jučer u Barceloni predstavljen hrvatskim automobilskim medijima.

INFINITI JE STIGAO U HRVATSKUDomaćin večeri, novo izabrani partner Infinitija u regiji, tvrtka Grand Auto u kojoj je Infiniti prepoznao visoko profesionalnog partnera za predstavljanje marke Infiniti, svojim je gostima ovom gala večeri najavila otvorenje Infiniti centra i početak prodaje automobila marke Infiniti na hrvatskom tržištu.

INFINITI JE STIGAO U HRVATSKUVečeri su nazočili i predstavnici Infinitija Europe, gospoda Philippe Saillard, direktor prodaje za Europu, Srednji Istok i Afriku i gospodin Juergen Schmitz, regionalni voditelj prodaje za Srednju i Istočnu Europu. Gospodin Saillard u svojem je govoru istaknuo važnost otvorenja novog Infiniti centra u Zagrebu i regiji te s neskrivenim oduševljenjem govorio o strasti kao lajtmotivu svih Infinitijevih automobila.

INFINITI JE STIGAO U HRVATSKUGeneralni direktor Grand Auta, gospodin Davor Sorić, zahvalio je Infinitiju Europe na povjerenju koje nam je ukazano, a novi direktor marke Infiniti, g.Dean Torti završio je slikovito rekavši da je ova gala večer kulminacija vrlo emotivnog putovanja uvođenja ove prestižne marke na tržištu.

INFINITI JE STIGAO U HRVATSKUMeđu uzvanicima na ovom prestižnom događaju bio je i veleposlanik Japana u Republici Hrvatskoj, Njegova Ekselencija Yoshio Tamura sa suprugom te mnoge poznate osobe iz javnog života, sporta, estrade, politike i poslovnog svijeta.

  • Infiniti dolazi iz Japana. To je proizvodna linija limuzina, coupé vozila, kabrioleta, SUV i crossover vozila koja sad dolazi na tržišta diljem svijeta i počinje s prodajom putem INFINITI JE STIGAO U HRVATSKUovlaštene mreže Infiniti Centara ili koncesija kojima su zajednički individualni pristup i vrlo visoka razina usluge prema kupcima.  Za više informacija pogledajte infiniti.com
  • Infiniti Europe je do danas otvorio 35 Centara, uključujući one u gradovima Pariz, Madrid, Barcelona, Valencija, Milano, Atena, Antwerpen, Varšava, Rim, Zurich, Roterdam, Sofija, Amsterdam, Prag, Padova i Ženeva.


Povratak na "Što mi mislimo o tome"

PočetnaSvijet automobilaINFINITI JE STIGAO U…