WMD Hosting

PočetnaSvijet automobilaTRI ŠKODA MODELA OSVAJAJU…

Auto

Godina 2015. počinje sa novim Passatom, Corsom 
i TT Coupe-om

Mnogo puta do sada su svi novi modeli dobivali izvrsne ocjene u poglavljima tehnike, ergonomije, voznih osobina. Svakako će trebati provjeriti sve testove prije odluke o kupnji određenog modela..    Više »

Svijet automobila

TRI ŠKODA MODELA OSVAJAJU NAGRADU “AUTO TROPHY”

Objavljeno: 30.11.2010.

Čak tri puta ove godine nagrada „Auto Trophy“ dodijeljena je Škoda vozilima. Pri tome je model Yeti, kao i 2009. godine, uspio ostvariti jasnu pobjedu u kategoriji terenskih vozila do 30.000 eura. 22,1 posto od ukupno 100.000 čitatelja i korisnika internetske stranice „Auto Zeitung“, koji su sudjelovali u izboru, glasovalo je za vještog kompaktnog SUV-a. Yeti je uvjerljivo bio ispred modela Land Rover Freelander (18,0 posto) i Hyundai ix35 (7,65 posto).

Isto tako se probio Roomster. Kompaktni MPV dobio je 19,8 posto glasova te tako zauzeo prvo mjesto ispred Mazde 5 (12,2 posto) i modela Renault Scénic (10,8 posto). Odličan uspjeh upotpunjuje model Superb Combi. S 22,6 posto glasova čitatelji časopisa Auto Zeitung su za ukupnog pobjednika u posebnoj kategoriji s jakom konkurencijom „Najpovoljniji automobil“obabrali posebno prostranu verziju Škoda Superb Combi. 

Nagradu Auto Trophy za model Yeti preuzeo je prof. dr. h.c. Winfried Vahland, predsjednik uprave Škoda Auto, u oldtimer centru „Meilenwerk“ u Düsseldorfu. „Odlikovanja predstavljaju veliku čast za kompletni Škoda tim. To nas potiče da osnovne vrijednosti ubuduće ponudimo u još široj paleti modela. Kao marka u usponu iz Volkswagen koncerna naše kupce želimo uvjeriti automobilima s izvrsnom ponudom prostora, praktičnim i lukavim detaljima i poštenom cijenom.“

Časopis „Auto Zeitung“ je dodijelio već po 23. put ovu poželjnu nagradu. Ove godine su čitatelji i korisnici interneta birali svoje favorite u 29 kategorija vozila i u dvije posebne kategorije. Ukupno se moglo birati između 400 modela.Povratak na "Što mi mislimo o tome"

PočetnaSvijet automobilaTRI ŠKODA MODELA OSVAJAJU…