Hyundai
www.trebamauto.hr

PočetnaSvijet automobilaLexus CT 200h osvaja nagradu “Najčišće vozilo 2011”

Auto

Godina 2015. počinje sa novim Passatom, Corsom 
i TT Coupe-om

Mnogo puta do sada su svi novi modeli dobivali izvrsne ocjene u poglavljima tehnike, ergonomije, voznih osobina. Svakako će trebati provjeriti sve testove prije odluke o kupnji određenog modela..    Više »

Svijet automobila

LEXUS JE NAJVIŠE PLASIRANI PREMA ANKETI ZADOVOLJSTVA KUPACA VEĆ DESETU GODINU ZAREDOM

Auto Lexus drži rekord sa deset godina zaredom na prvom mjestu u kategoriji marke vozila – kategoriji u kojoj se svake godine natječe. Lexus je najviše plasirana marka prema indeksu zadovoljstva J.D. Power   Više »

NOVI CITROËN C4. POZITIVNA ENERGIJA.

NOVI  CITROËN C4. POZITIVNA ENERGIJA. Njegove skladne linije privlače poglede. Njegova kvaliteta završne obrade je izuzetna. Njegova oprema, inovativna i visoke klase, udovoljava zahtjevima privatnih, ali i poslovnih kupaca koji su uvijek u potrazi za boljim...   Više »

BESPRIJEKORNA BILANCA JEDNOG FORD GALAXY TAXIJA - VIŠE OD 500.000 KILOMETARA U SAMO 39 MJESECI

BESPRIJEKORNA BILANCA JEDNOG FORD GALAXY TAXIJA - VIŠE OD 500.000 KILOMETARA U SAMO 39 MJESECI Ovo se ne podrazumijeva čak niti za taxije: Ford Galaxy s 2.0 litarskim TDCi motorom 103 kW/140 KS koji je služio isključivo kao taxi, unutar samo 39 mjeseci prešao je 513.00 kilometara...   Više »

FORD ĆE PROIZVESTI SVOJE PRVE HIBRIDNE ELEKTRIČNE MODELE NAMIJENJENE EUROPSKIM KUPCIMA

Auto Fordova tvornica u Valenciji u Španjolskoj proizvodit će prve hibridne modele za europske kupce u dvije tehnološki unaprijeđene inačice višenamjenskog kompaktnog modela s pet sjedala Forda C-MAX koji će se predstaviti 2013. godine    Više »

USKORO: GYMKHANA THREE S FORD FIESTOM U GLAVNOJ ULOZI

USKORO: GYMKHANA THREE S FORD FIESTOM U GLAVNOJ ULOZI Ken Block će voziti posebnu Fiestu u novom izdanju svoje serije Gymkhana videa koji su postali internetski fenomen s više od 30 milijuna gledatelja! Ford Fiesta ide u prodaju ovog ljeta, a novi Gymkhana THREE video izlazi uskoro!   Više »

Audi TT: dinamičan, lagan i jako efikasan

Audi TT: dinamičan, lagan i jako efikasan Dinamičan dizajn, uzbudljive performanse i primjerna efikasnost – Audi TT Coupe i TT Roadster su atraktivniji nego ikada. Konstrukcija lagane karoserije i unutrašnjost su revidirani uz veliku brigu za detalje...   Više »

Audi Q7: novi motor i osam-brzinski mjenjač za veću snagu i efikasnost

Audi Q7: novi motor i osam-brzinski mjenjač za veću snagu i efikasnost Model Q7 je veliki Audi za sportske individualce – SUV visokih performansi za sport, slobodno vrijeme, obitelj i posao. Sada ga je Audi učinio još snažnijim i efikasnijim, uz izbor novih V6 motora i 8-brzinskog tiptronic mjenjača.    Više »

DOSTUPNA JE ODOBRENA DORADA ZA POVEĆANJE

 Ford Focusa RS 305 KS Vlasnici i kupci aktualne generacije Ford Focusa RS 305 KS sada imaju na raspolaganju doradu odobrenu od strane Forda koja povećava najveću izlaznu snagu na 350 KS i 460 Nm momenta. Mountune Performance paket MP350 dostupan je    Više »

»1. American Cars Meeting Žminj 2010.«

 American Cars Meeting Žminj 2010 Cadillac, Chevrolet, Dodge, Pontiac, Harley Davidson. Marke vozila kojima su dvije činjenice zajedničke: sve su legendarne i sve su - američke. U Žminju, 25. travnja na parkiralištu Pazinke (uz državnu cestu Žminj - Kanfanar)    Više »

„Ford Individual“

Auto Individualnost je rastući trend i postaje sve očitija u svim područjima potrošačke industrije. Umjesto da kupuju izravno sa polica, mnogo se kupaca odlučuje za personalizirane proizvode: od prijenosnih računala ili    Više »
PočetnaSvijet automobilaLexus CT 200h osvaja nagradu “Najčišće vozilo 2011”