Hyundai
www.trebamauto.hr

PočetnaSvijet automobilaLexus CT 200h osvaja nagradu “Najčišće vozilo 2011”

Auto

Godina 2015. počinje sa novim Passatom, Corsom 
i TT Coupe-om

Mnogo puta do sada su svi novi modeli dobivali izvrsne ocjene u poglavljima tehnike, ergonomije, voznih osobina. Svakako će trebati provjeriti sve testove prije odluke o kupnji određenog modela..    Više »

Svijet automobila

Toyota Verso nagrađena s 5 zvjezdica na Euro NCAP-u

Toyota Verso nagrađena s 5 zvjezdica na Euro NCAP-u Toyota Verso je nagrađena s maksimalnih 5 zvjezdica na 2010 Euro NCAP programu testiranja sigurnosti vozila. Verso je postigao 89% za odrasle putnike, 75% za djecu, 69% kod naleta na pješaka   Više »

RENAULT U ŽENEVI 2010. PRODOR VOZILA ZA UŽITAK U VOŽNJI

RENAULT U ŽENEVI 2010. PRODOR VOZILA ZA UŽITAK U VOŽNJI Kao pionir održive mobilnosti za svakoga, Renault gleda na automobil kao na sredstvo napretka za ljude. Stoga je Salon u Ženevi prilika za Marku da oživi tradiciju dostupnih vozila za užitak u vožnji, koja udružuju dizajn, performanse i inovacije.   Više »

Nezaobilazni XD, PRVI HRVATSKI AUTOMOBIL

Nezaobilazni XD, PRVI HRVATSKI AUTOMOBIL Prvi hrvatski automobil – udoban i poletan gradski električni XD ne samo što je nezaobilazan u Zelenom paviljonu ženevskog autosalona (jer se nalazi na samom ulazu – na štandu br. 1), već je i nezaobilazan primjer novih automobilskih koncepcija   Više »

Novi Volkswagen Sharan slavi svjetsku premijeru u Ženevi

Novi Volkswagen Sharan slavi svjetsku premijeru u Ženevi Novi Volkswagen je u svojoj klasi najštedljiviji monovolumen na svijetu. Volkswagenov Sharan koji je prodan u više od 600.000 primjeraka, omiljeni je automobil brojnih obitelji diljem Europe. Sa svjetskom premijerom na sajmu automobila u Ženevi   Više »

Hrvatska premijera Chevrolet Sparka

Hrvatska premijera Chevrolet Sparka U Zagrebu je predstavljen Chevroletov posve novi Spark, godinama najprodavaniji mini u Hrvatskoj. Spark mijenja pravila – jednako je zabavan i moderan koliko i funkcionalan. Nudi stil i najnovije multimedijske mogućnosti kao i praktičnost, malu potrošnju   Više »

DACIA DUSTER, SUV S NISKOM EMISIJOM CO2 I POČETNOM CIJENOM OD 11.900 EURA

DACIA DUSTER, SUV S NISKOM EMISIJOM CO2  I POČETNOM CIJENOM OD 11.900 EURA Na Salonu u Ženevi, Dacia nastavlja s mijenjanjem uvriježenih pravila u automobilskom svijetu, predstavljajući svoje 6. vozilo, Daciu Duster, SUV dostupan svima. Dacia Duster je iznimno dostupno vozilo, ekonomično za korištenje...   Više »

Audi A8 hybrid

Audi A8 hybrid Audi je na Ženevskom salonu automobila predstaviti tehnološki koncept A8 hybrid. Njegova dva motora – benzinski 2.0 TFSI i električni – zajedno razvijaju 180 kW (245 KS) i 480 Nm okretnog momenta, što mu omogućuje da postigne uvjerljive vozne    Više »

Audi A1 e-tron - nulta razina emisija u gradu

Audi A1 e-tron - nulta razina emisija u gradu Audi korak po korak proširuje svoju novu obitelj e-tron modela. Model A1 e-tron, koji je Audi prikazao na Ženevskom salonu automobila, inovativno je Mega City Vehicle (MCV). Kao i njegova sportska braća, i ovaj model ima električki pogonski sklop.   Više »

Chevrolet Corvette – legenda ide dalje

Chevrolet Corvette – legenda ide dalje Tijekom Chevroletove konferencije za medije na 80. međ. sajmu automobila u Ženevi GM-ov potpredsjednik Bob Lutz najavio je da će legendarni sportski automobil Corvette biti dostupan u sklopu Chevroletove europske ponude modela.    Više »

CITROËN DS3 RACING: ODLUČNO SPORTSKO VOZILO

CITROËN DS3 RACING: ODLUČNO SPORTSKO VOZILO S pet naslova svjetskog prvaka u rallyju u konkurenciji proizvođača (WRC) i šest naslova svjetskog prvaka za vozača Sébastiena Loeba i suvozača Daniela Elenu, CITROËN je odsada ušao u povijest automobilskog sporta.   Više »
PočetnaSvijet automobilaLexus CT 200h osvaja nagradu “Najčišće vozilo 2011”