WMD Hosting
Auto

Godina 2015. počinje sa novim Passatom, Corsom 
i TT Coupe-om

Mnogo puta do sada su svi novi modeli dobivali izvrsne ocjene u poglavljima tehnike, ergonomije, voznih osobina. Svakako će trebati provjeriti sve testove prije odluke o kupnji određenog modela..    Više »

Što su rekli o svojim automobilima

Mazda MX-5 Superlight premijerno na Frankfurt Auto Show-u

Objavljeno: 08.08.2009.

Mazda MX-5 SuperlightSuperlagani izložbeni auto koji sadrži čistu bit najpopularnijeg svjetskog roadstera, Mazde MX-5, imat će svoju svjetsku premijeru na 63. Frankfurt Auto Show-u, koji će se održavati od 15. do 27. rujna 2009.

Nakon 20 godina svjetskog uspjeha, Mazda MX-5 najprodavaniji je sportski dvosjed na svijetu. Na frankfurtskom salonu Mazda će predstaviti MX-5 Superlight verziju, novu izvedbu svog popularnog roadstera dizajniranu u Mazdinom studiju u Oberurselu u Njemačkoj.

Mazda MX-5 SuperlightOva izvedba pomiče Mazdinu gram strategiju na novu razinu koja predstavlja još bolju voznu dinamiku, upravljanje, smanjenu potrošnju goriva i CO2 emisiju. Sve ovo u kombinaciji s radikalnim eksterijerom koji nema vjetrobransko staklo te sa sportskim podvozjem za čisti užitak u vožnji.Povratak na "Što su rekli o svojim automobilima"