Hyundai
www.trebamauto.hr

PočetnaTestovi automobilaTEST: VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 TDI

Auto

Godina 2015. počinje sa novim Passatom, Corsom 
i TT Coupe-om

Mnogo puta do sada su svi novi modeli dobivali izvrsne ocjene u poglavljima tehnike, ergonomije, voznih osobina. Svakako će trebati provjeriti sve testove prije odluke o kupnji određenog modela..    Više »

Testovi automobila

TEST: HONDA CIVIC 4V 1.8 ES/AT

HONDA CIVIC 4V 1.8 ES/AT Hondu Civic u limuzinskoj izvedbi sa 1.8 litrenim agregatom već smo imali na testu. Čak je bila iste boje i sa istim paketom opreme. Razlog zašto smo dobili naizgled...   Više »

TEST: HONDA CIVIC TYPE S 2.2 i-CTDi

HONDA CIVIC TYPE S 2.2 i-CTDi Civic nove generacije je definitivno označio prekretnicu u Hondinom dizajnu. Ovako unikatno i agresivno dizajniran automobil Honda nije imala još od malog kupea CRX....   Više »

TEST: HONDA FR-V 1.8

HONDA FR-V 1.8 Honda u zadnje vrijeme proizvodi sve praktičnije i udobnije automobile. Iako poznata po svojim sportski orijentiranim modelima, iznenadim se svaki puta kada...   Više »

TEST: PEUGEOT 308 5V COMFORT PACK 1.6 HDi 90

PEUGEOT 308 5V COMFORT PACK 1.6 HDi 90 Kada se je pojavio Peugeot 307 na tržištu, bilo je jasno da Francuzi žele zauzeti tron u klasi koja se je u žargonu nazivala po njihovom velikom konkurentu Golfu.   Više »

TEST: AUDI A3 SPORTBACK 1.9 TDI

AUDI A3 SPORTBACK 1.9 TDI U premium klasi na europskom tržištu postoje tri najjača prizvođača i to su Audi, BMW i Mercedes. Iako su neki drugi proizvođači svojim imidžem i kvalitetom...   Više »

TEST: CITROEN C6 2.2 Hdi Pallas

CITROEN C6 2.2 Hdi Pallas Citroen je oduvijek proizvodio avangardne automobile. Posebno se to odnosi na njihove najveće modele. Model DS u svoje vrijeme bio je automobil ispred svoga vremena...   Više »

TEST: HONDA CIVIC HYBRID

HONDA CIVIC HYBRID Uz današnji napredak tehnologije i dostignuća koje je postigla moderna znanost, vrlo je vjerojatno da bi automobilska industrija da treba već danas mogla proizvesti automobil...   Više »

TEST: HONDA CIVIC SEDAN 1.8 ES

HONDA CIVIC SEDAN 1.8 ES Klasične trovolumenske limuzine definitivno više nisu u modi. Pogotovo ne u nižoj srednjoj klasi kojoj pripada Honda Civic sedan. Tu su uz peterovratne modele sve više zastupljene...   Više »

TEST: MAZDA 5 CD 110 CE

MAZDA 5 CD 110 CE Iako se danas u klasi kompaktnih jednovolumena teško može ponuditi nešto novo, Mazda ipak ima rješenje koje drugi konkurenti ne nude. Mazda 5 dolazi na tržište...   Više »

TEST: PEUGEOT 207 HEAVEN 1.4 VTI 95

PEUGEOT 207 HEAVEN 1.4 VTI 95 Na test smo dobili model 207 Heaven 1.4 Vti 95 koji na najbolji način predstavlja koliko je automobilska industrija napredovala i što se danas naziva nižom klasom...   Više »
PočetnaTestovi automobilaTEST: VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 TDI