Hyundai
www.trebamauto.hr

PočetnaTestovi automobilaTEST: VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 TDI

Auto

Godina 2015. počinje sa novim Passatom, Corsom 
i TT Coupe-om

Mnogo puta do sada su svi novi modeli dobivali izvrsne ocjene u poglavljima tehnike, ergonomije, voznih osobina. Svakako će trebati provjeriti sve testove prije odluke o kupnji određenog modela..    Više »

Testovi automobila

TEST: MAHINDRA GOA GLX

MAHINDRA GOA GLX Indijska tvrtka Mahindra od nedavno je i službeno prisutna na našem tržištu. Mahindra je orijentirana na proizvodnju terenskih i radnih vozila.   Više »

TEST: CITROEN BERLINGO URBAN 1.6 HDI DOSTAVNI

CITROEN BERLINGO URBAN 1.6 HDI DOSTAVNI Citroen je već godinama jedna od najcjenjenijih marki kada su u pitanju laka gospodarska vozila. Berlingo je zasigurno model koji je među najzaslužnijima za takvu percepciju...   Više »

TEST: TOYOTA AURIS 2.0 D-4D SOL

TOYOTA AURIS 2.0 D-4D SOL Iako se ne može reći da su Japanci stvorili automobil koji oduzima dah svojim izgledom, treba biti objektivan i reći da je Auris automobil skladnih linija što potvrđuje i...   Više »

TEST: VOLKSWAGEN CADDY MAXI LIFE 2.0 TDI

VOLKSWAGEN CADDY MAXI LIFE 2.0 TDI Višestruko talentiran i maksimalno prilagodljiv. Iako su jednovolumeni odavno zavladali tržištem praktičnih obiteljskih automobila, putničke verzije dostavnih vozila...   Više »

TEST: PEUGEOT 308 SW PREMIUM 1.6 THP 150

PEUGEOT 308 SW PREMIUM Peugeot 308 je sada jedan vrlo ozbiljan i sposoban automobil. Izvana izgleda odlično kako i priliči jednom Peugeotu iako je sa svojim sazrijevanjem dobio i pokoju boru...   Više »

TEST: CITROEN NEMO 1.4 HDI PUTNIČKI

CITROEN NEMO 1.4 HDI PUTNIČKI Citroen Nemo u svojoj putničkoj izvedbi prava je alternativa upravo tim gradskim „pikavcima“ koji su se razbahatili pa stoje puno novaca, a nisu u stanju prevesti niti...   Više »

TEST: SEAT IBIZA 1.4 16V STYLANCE

SEAT IBIZA 1.4 16V STYLANCE Seat Ibiza je na hrvatskom tržištu uvijek bila dobro prihvaćen automobil. Sportski dizajnirana, sa kvalitetnim mehaničkim komponentama iz Volkswagen grupe...   Više »

TEST: MAZDA 3 SP 1.6 Active Plus

MAZDA 3 Mazda 3 je već duže vrijeme na tržištu i upravo sada kada je najavljen potpuno novi model, mislim da je pravo vrijeme da otkrijemo što može ponuditi još uvijek aktualna...   Više »

TEST: CHEVROLET AVEO 1.4 LS

CHEVROLET AVEO 1.4 LS Budući da je Aveo doživio nedavno blagi redizajn, to je bio i povod našem testu. Izvana je Aveo vrlo dobro dizajnerski izveden. Ispred svega pred konkurencijom se ističe...   Više »

TEST: CITROEN NEMO 1.4 Hdi

CITROEN NEMO 1.4 Hdi Suočen sa sve gušćim i težim prometom u gradskim i prigradskim sredinama, Citroen Nemo je savršeno gospodarsko vozilo za vožnju i prometovanje u modernim gradovima...   Više »
PočetnaTestovi automobilaTEST: VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 TDI